+40.726.658.193 Calea Timișoarei, Nr. 58, Comuna Giroc, Jud. Timiș

Dr. Frusa Adina, Medic Primar Pediatru

Home > Dr. Frusa Adina, Medic Primar Pediatru

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, promoția 2002, fiind admisă în rezidențiatul de specialitate pediatrie în anul 2008, după o experiență de 3 ani de rezidențiat în chirurgie pediatrică.

Am efectuat pregătirea în specialitatea pediatrie ca medic rezident la Spitalul de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara, acumulând experiență pe secțiile unde am desfășurat activitatea cu precădere pe secția de cardiologie pediatrică cea mai mare parte a timpului de pregătire.

Pe lângă Spitalul de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu am continuat pregătirea în specialitatea de pediatrie la Spitalul Odobescu Secția de Neonatologie și la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș Timișoara.

Am absolvit examenul de medic specialist pediatru în 2014 după care mi-am început activitatea ca medic specialist la Clinica Dr. Pîrjol din 2014 până în iunie 2016 moment în care am început colaborarea cu Hyperclinica Medlife până în prezent. Din martie 2017 lucrez și la Spitalul Municipal de Urgență Timișoara la Ambulatoriul de Pediatrie din cadrul Policlinicii de Ginecologie Odobescu până în prezent.

Experiența acumulată pe perioada de 5 ani a rezidențiatului ca medic rezident pediatru, pe perioada celor 3 ani ca medic rezident chirurgie pediatrică cât și pe o perioadă de 5 ani ca medic specialist pediatru, având mii de consultații până în prezent m-a încurajat în susținerea examenului de primariat din iunie 2020 devenind astfel avansată în gradul de medic primar pediatrie.

Pasiunea pentru ecografie a dus la obținerea atestatului de ultrasonografie generală în 2017 și la absolvirea de cursuri de Ecografie Transfontanelară la Universitatea de Medicină din Cluj-Napoca și Ecografie pulmonară la Spitalul Bega de Pediatrie Timișoara.

Experiența acumulată, nivelul de pregătire, pasiunea pentru ecografie și în primul rând dragostea nemărginită pentru copii au dus la decizia de a-mi extinde activitatea în localitatea Giroc (în zona de sud a orașului Timișoara), la Cabinetul Medical de Pediatrie Dr. Frusa Adina.

Deschide conversația
Aveți nevoie de ajutor?
Programări Dr. Frusa Adina
Copilul dumneavoastră întâmpină o problemă medicală?